25 ÅR – ET RETROPERSPEKTIV

30. dec 2022

Der er mange ting at være stolte over ved vores teatervirke de sidste 25 år. Musicalambitionerne, Danmarkspremiererne, de ukendte titler, de fantastiske scener vi har stået på og koncerter i alle størrelser – men mest stolt bør vi nok være over den enorme talentmasse der har bidraget til vores udvikling igennem årerne. De har præget teatret og teatret har præget dem.

Vi har snakket med en flok af de dygtige mennesker som har været en del af Teatret Gorgerne og flere af dem som er endt i nøgleroller rundt omkring i det danske kulturliv. De har alle brugt Teatret Gorgerne som en lege- og udviklingsplads i deres eget liv og tegner dermed et perfekt portræt af hvad man kan få ud af et frivilligt teater som Gorgerne – både professionelt og personligt.

De er:

Pierre Westerdahl – Instruktør

Bjørg Gamst – Uddannelsesansvarlig på Den Danske Scenekunstskole i Fredericia

Rasmus Krogsgaard – Entertainer og sanger

Ditte Meisler – Uddannet musicalperformer og underviser

Regina Sloth – Uddannet musicalperformer

Mette Louise Ovesen – Instruktør

Niklas Dietz – Iværksætter og underviser

Andreas Vetö – Dirigent og direktør for Danmarks Underholdningsorkester

Vi siger tak for et godt og produktivt år med både ny hjemmeside, spillejobs, julekoncerter og en kæmpe opsætning af Guys and Dolls som kunne tilføjes vores CV. Vi glæder os til nye musicaloplevelser i 2023.

I forbindelse med Teatret Gorgernes 25-års jubilæum kigger vi nærmere på arbejdet med at producere teater og koncerter – og alle de kræfter der står bag. Det sker i artikler, billeder og video fra hele teatrets 25-årige historie.