← Tilbage til Chess HovedsideCHESS.htmlCHESS.htmlshapeimage_1_link_0

“Var inde og se jeres forestilling i går. Kendte jer ikke, og havde ikke de store forventninger - billige billetter, amatører, Hundige... men noget skulle man jo lave en torsdag aften... Og så blev vi BLÆST op af stolene. Det var bare så FULDSTÆNDIG FANTASTISK. Vidunderligt orkester, fantastiske sangere. Stig Rossen go home! Det var en oplevelse fuldstændig lige så stor som “Phantom” på Det ny Teater. Vi gik derfra med tårer i øjnene og musik i ørerne. Her til morgen vågnede vi med sangene i hovedet. Helt høje stadigvæk. Ville gerne komme igen i aften og i morgen og i overmorgen..... Hold da op hvor er I dygtige. Vi vil holde øje med jer og kommer helt sikkert igen når I laver en ny forestilling. Tusind tak for en helt fantastisk aften.”

Mia    Gorgernes gæstebog    18 september 2009


REAKTIONER

 

MED PUBLIKUMS EGNE ORD.

Vi elsker at få feedback på vores forestillinger og opfordrer altid publikum til at skrive deres uforbeholdne mening på hjemmesiden, Facebook eller ligende. Her er et lille udpluk af reaktionerne på CHESS.

“Så Chess i aftes i Portalen; det var en helt fantastisk oplevelse.

Har set flere versioner af forestillingen, og jeres er absolut i TOPklasse! Tror det er første gang, jeg har oplevet at publikum rejste sig til stående ovation samme øjeblik, forestillingen var færdig.....GODT GÅET! Har heldigvis billet til Koncertsalen også - glæder mig allerede. Eneste minus: Ingen cd!!!”

Susanne Yde    Gorgernes gæstebog    19. september 2009

“Fedt, fedt, fedt.!!!!!

Gåsehud, glæde, gråd, genialt. En stor aften. Har netop sendt en mail til Kulturredaktøren på Politiken og opfordret til at de kommer op af stolene og får set Jer og skrevet en anmeldelse. Tak for en vidunderlig aften.

De bedste hilsner

Annet

Annet Schack von Brockdorff    Gorgernes gæstebog    18 september 2009

“Min mand og jeg har været i Portalen og se Chess - både torsdag den 17. og søndag den 20. september.

Det var en fantastisk oplevelse.

Tusind tak for en pragtforestilling.”

Anne Reimer-Nielsen    Gorgernes Facebookprofil    21. september 2009

“Nu er der gået over 72 timer siden jeg forlod Tivoli's Koncertsal..og!

Med chance for, at efterabe (ikke min tilsigt!!!!) alle tidligere indlæg, så må jeg indrømme, at jeg var i syv sind m.h.t. navnet Gorgerne... Hvem er de? Kan de noget på en scene? Har jeg spildt både penge og tid på forestillingen?

Tjaaa...må indrømme, at mit humør var på et 5-tal, da jeg gik ind i forhallen til Tivoli's Koncertsal d. 30. oktober ved 19.45-tiden! Servicen i garderoben var god og hurtig, så barometeret hoppede op på et 6-tal! En meget hurtig snebajer i baren fik karakteren op på et 7-tal, men så gik det hurtigt ned ad bakke...

Sad i en mørk sal med oplysningen om, at den mandlige frontfigur var udskiftet... *gisp-gys*

Nå...så lad disse små 3 timer gå lidt hurtigt, når nu alle "amatørerne" skal spille lidt teater!

Forestillingen startede i fuld flor - med ultra flotte kulisser, fantastiske skuespillere og en præcision m.h.t. lys, lyd og engagement. MEGET hurtigt røg barometeret op på en lille 10-tal...og det fortsatte! Da "Fædrelandssangen" (Anthem) afsluttede "1. akt" sad jeg med tårer i øjnene og ønskede egentlig ikke en pause. Efter pausen fortsatte det i samme rytme - professionalisme i højeste skala - og flere gange måtte jeg knibe mig i armen og spørge: "er dette virkelighed eller en drøm?".

Simpelthen fantastisk!!!!”

Claus Peter Kildahl Nielsen    Gorgernes gæstebog    2. november 2009