CHICAGO ER ET CIRKUS…

"Du skal ikke være bange, Roxie. Det er bare et cirkus. Det er et show. Sådan en retssag – hele verden – det’ bare showbusiness." Sådan beroliger succesadvokaten Billy Flynn sin nervøse klient, Roxie Hart, der står anklaget for mord på sin elsker, og nu skal overbevise dommer og jury om sin uskyld. Der er ikke noget at være bange for, så længe man har Billy som forsvarer. Retssagen er bare et show - og Chicago er et cirkus - men vel at mærke et sort cirkus, fuldt af både dumme og uhyggelige klovne, forførende akrobater, dødsforagtende reb-artister, morderiske rovdyr… and ALL THAT JAZZ. Et cirkus, hvor man ikke er sikker på at slippe ud af manegens rovdyrbur med livet i behold…Chicago er en amerikansk storby på afgrundens rand i 1920´ernes eksplosion af hot jazz, forbudt spiritus, fri sex og rygende pistoler.


Chicago er også en klassisk musical af det legendariske komponist og tekstforfatter-par Ebb & Kander, der også stod bag Cabaret, Kiss of the Spiderwoman og mange andre mesterværker. Chicago havde Broadway-premiere helt tilbage i 1975, men fremstår mere aktuel end nogensinde. Med sin sort-humoristiske skildring af et samfund i moralsk opløsning, sin skarpe satire over mediernes magt og et korrupt retsvæsen kunne den lige så godt være skrevet i går. Chicago er en musical med mening og en stærk historie at fortælle, men også et forrygende stykke showbizz med det ene eviggrønne jazz-hit efter det andet, forførende frække dansenumre, razzle dazzle, glitrende pailletter, kulørte strudsefjer - og blodplettet silkeundertøj. Som Cirkus Chicagos sprechstallmeister udtrykker det i sin velkomst til publikum: ”Mine damer og herrer, De skal nu overvære en historie om mord, grådighed, korruption, vold, misbrug, utroskab og forræderi.  Alle de ting, der står vores hjerter nær...”


Alligevel er der ingen grund til at være bange for at gå til audition på CHICAGO. Forestillingen er i de sidste mange år, bl.a. på Det Ny Teater, blevet præsenteret i den autoriserede ”sorte” Broadway-udgave som et spektakulært danseshow for et lille ensemble af super-virtuose og veltrænede musical-performere. Den udgave skal vi ikke kopiere. Teatret Gorgerne vil præsentere en helt ny og nytænkt udgave af den klassiske musical. Vi tager udgangspunkt i Billy Flynns cirkus-metafor og i manegen er der plads til ALLE slags artister! Vi skal bruge et stort ensemble af sangere, skuespillere – og selvfølgelig også dygtige dansere. Men selvom du ikke er en fantastisk danser, er det ingen undskyldning for at blive væk fra audition. Der er masser af gode karakterroller til syngende skuespillere eller sangere med skuespiltalent i Gorgenes CHICAGO.


Audition foregår d. 11 & 12. maj kl. 9-19.

Tilmeldingsfristen er fredag d. 3. maj kl. 12. Auditiontider og tekster vil blive sendt umiddelbart efter tilmeldingsfristen. Audition afholdes på Produktionskolen i Brøndby, Nykær 44, 2605 Brøndbyvester.

Evt. Callback vil finde sted d. 18 maj.


Prøvestart / læseprøve: D. 30. maj kl. 19

Prøver: Hver mandag og torsdag kl. 19-22 fra den 1. juni

Premiere: Den 5. November, 5 forestillinger til d. 9 november


Download prøveplan her


Evt. spørgsmål rettes til produktionslederen, Freia Friis på mail: Freiafriis@hotmail.com


Teatret Gorgerne er en frivillig foreningen og deltagelse i produktionen Chicago kræver indbetaling af kontingent på 400kr.


Vi glæder os til at se dig til audition!

Instruktør: Pierre Westerdahl

Koreograf: Nanna Villumsen

Korleder: Esben Frank

Produktionsleder: Freia Friis


TILMELD DIG AUDITION


VELKOMMEN        OM FORESTILLINGEN        PRESSE        BILLETTER

AUDITION