*****

Hold da op! - Alle mine forventninger blev indfriet til fulde!!! - Man kan sandelig godt se, at alle på scenen virkelig brænder for dét I laver!

Især Tom I rollen som Doktor Jekyll/Edward Hyde er fantastisk! Aldrig har jeg oplevet sådan indlevelse i rollen!!! - Især den scene, hvor Emma forlader dig, berørte mig dybt! - Jeg havde fornøjelsen af at trykke din hånd efter stykket, da jeg stod sammen med Claus og Linnea. - Jeg vil bare igen sige: TUSIND TAK - og håber de sidste to dage går lige så godt!!!

Tillykke med 10-års jubilæet til jer alle og håber i snupper i hvert fald 10 til (helst 20+)...

Kæmpe kram!

Jette Bjerre    Gorgernes gæstebog    29. september 2007


REAKTIONER

 

MED PUBLIKUMS EGNE ORD

Vi elsker at få feedback på vores forestillinger og opfordrer altid publikum til at skrive deres uforbeholdne mening på hjemmesiden, Facebook eller ligende. Her er et lille udpluk af reaktionerne på “Jekyll & Hyde”.

*****

Da jeg tog ud for at se jeres forestilling, var jeg meget skeptisk.

"Jekyll & Hyde opført af en amatørgruppe?! Nå ja, hvis da bare de 3 hovedrolleindehavere sang godt, så kunne de nok bære det meste."

Nu har jeg set forestillingen i New York, og var ivrig efter at gense den spektakulære historie, men desværre var jeg forberedt på at blive skuffet.

Om jeg blev det. Det ville være synd at sige. Da første sang var overstået, sad jeg på 5 række med gåsehud.

Hele vejen igennem leverede skuespillerne en suveræn præstation på højde med den professionelle opsætning i NY.

Der skal meget til at imponere mig, men jeg må indrømme at jeg ikke var sen til at rejse mig op under bifaldet. Det er en af de bedste teateroplevelser jeg nogensinde har haft. Stor stor stor ros og tak for en fantastisk oplevelse. Jeg glæder mig til jeres næste opsætning og håber på at se lidt mere omtale af jer i medierne. Det er synd at så mange mennesker går glip af så gode oplevelser.

Tusind tak.

Simon Schack von Brockdorff    Gorgernes gæstebog    10. oktober 2007

Jeg havde absolut ingen idé af hvad jeg skulle ind og se da jeg accepterede mine veninders invitation til "Jekyll & Hyde", men jeg kom, jeg så og jeg blev BLÆST væk!

Jeg siger normalt aldrig nej til teater da jeg selv nyder at se det lige så meget som at spille det, men dette her var i en klasse for sig... Det var ganske vidunderligt!

Nu har jeg aftenen efter sat mig ned og fundet den fulde optagelse af Broadway versionen af selv samme stykke med Hasselhof i hovedrollen... Og jeg blev dybt skuffet... For en gang skyld var den danske version både stærkere og mere fortryllende, og sangende endnu bedre!

Jeg håber dybt at teksterne til sangene slipper ud, jeg vil personlig gerne for sjov skyld lære konfrontationen (fantastisk udført og vidunerlig sang i det hele taget)...

Desuden, er det muligvist muligt for udestående også at få nys om auditions og prøver til andre trykker, eller SKAL man melde sig ind for det?


Ellers, alle pengene værd! Ganske vidunderligt! Jeg holder øje med jer i fremtiden!

Kathrine    Gorgernes gæstebog    30. september 2007

****

Det er første gang, jeg overværede en af Jeres forestillinger - og sikken en overraskelse, det var fuldstændig fantastisk. Aktørerne kunne ikke bare synge fantastisk, men også danse og ikke mindst spille skuespil.

Jeg er vildt imponeret og vil fremover komme til alle Jeres forestillinger.

Birgit Coneliussen    Gorgernes Gæstebog    28. september 2007

*****

Jeg har set og hørt mange versioner af denne musical og det har alle dage været min ynglingsmusical, og denne version er en af de bedste. Desuden må jeg sige at hovedrolle er DEN bedst sungne version jeg har hørt.

Tobias    Gorgernes gæstebog    9. april 2008

*****

Gorgerne ligger normalt meget tæt på toppen, når de sætter en produktion op, men denne gang ramte man loftet til ug, kryds og slange. Tom som Jekyll/Hyde præsterer det mest sublime jeg nogen sinde har set fra den mand, og skulle have 6 stjerner hvis det var muligt. Godt gået Tom !!!!

Musikken holdt, vildt og voldsomt, og samtidig med en fantastisk "indpakning" af bandet.

Glæder mig til at se de næste produktioner i 2008.

Lars Palm   Gorgernes gæstebog    7. marts 2008