****

Super fantastisk! Aldrig havde jeg troet at jeg skulle se en så flot amatør opsætning af JCS. Vi blev nødt til at udføre et stående bifald efter I Only Want to say! For dedikerede JCS fans, får i intet andet end ros! Det eneste der skuffede var trompeten der ikke rigtig fulgte niveauet. Men aldrig har jeg hørt en Caiaphas så dyb, og jesus så høj. Ærgeligt i kun spillede så få gange! Vi ville godt se jer igen!!!

Patrick Gøtterup    Gorgernes gæstebog    16. oktober 2006

MED PUBLIKUMS EGNE ORD

Vi elsker at få feedback på vores forestillinger og opfordrer altid publikum til at skrive deres uforbeholdne mening på hjemmesiden, Facebook eller ligende. Her er et lille udpluk af reaktionerne på “Jesus Christ Superstar”.

****

FANTASTISK virkelig alt for mange dygtige amatører... kan i komme ud på de professionelle scener og vise dem hvordan man gør det. En skøn oplevelse, som jeg ville ønske jeg kunne få en gang til. Tryk den nu ordentligt af den sidste gang, og nyd jer selv mens i er på.

I fortjener 20 forestillinger mere, og en fuld sal HVER gang.

Kathrine    Gorgernes gæstebog    12. oktober 2006

****

Tak for en fed aften d. 7/10. Jeg havde ikke troet, at fire "næsten normale" spejdertøser skulle sidde og recitere trosbekendelsen på vej hjem

- så kan I bare se, hvad I gør ved folk !!!

Absolut en seværdig og anderledes forestilling !!!

Held og lykke med resten af forestillingerne!

Jette Bjerre    Gorgernes Gæstebog    9. oktober 200b


REAKTIONER