*****

Super flot forestilling..

Roger og Collins (og alle de andre) var jo nogle helt fantastiske skuespillere og sangere. det var svært at finde det der med amatører. Under forestillingen kom mange forskellige følelser frem. Specielt under “Jeg varmer dig (reprise)” hvor Collins synger over Angels kiste kunne man selv føle sorgen over døden. Jeg kunne høre mange steder rundt om mig at folk begyndte at snøfte under lige præcis den sang, og det blev jo heller ikke værre af at Collins havde en så fantastisk stemme. Det var første gang jeg så RENT, og det har bare gjort mine forventninger til andre opsætninger af stykket endnu større.

Karen    Gorgernes gæstebog    9. oktober 2005


REAKTIONER

 

MED PUBLIKUMS EGNE ORD.

Vi elsker at få feedback på vores forestillinger og opfordrer altid publikum til at skrive deres uforbeholdne mening på hjemmesiden, Facebook eller ligende. Her er et lille udpluk af reaktionerne på RENT.

Tak for den fedeste forestilling længe... Vi var jo en hel flok fra Teaterforeningen Sceptor, der så den.. Det var fantastisk..

Roger - Tom - det var genialt.. Det bliver bare ved med at give kyldegysninger, når du synger..

Collins - Mikkel - FEDESTE STEMME hørt længe..

Glæder mig til at høre mere fra jer...

Michael Hansen    Gorgernes gæstebog    10. maj 2005

Kære Gorgere,

Godt gået fredag i portalen.

Lidt mere spilletid til den sjove mor til Mark ønskes - og godt gået til Roger

En tilfreds tilskuer

Torben Larsen    Gorgernes gæstebog    14. maj 2005

*****

Jeg har sjældent set en amatørforestilling med så meget talent. Rollen som Roger sad lige i skabet med en sangstemme man ellers kun har hørt på professionelle scener. For ikke at tale om Collins, Joanne, Mark og Maureen. Og hver enkelt i Ensemblet kunne deres. Alle snag fantastiskt, og man både morede sig, fandt alvoren og blev ikke mindst rørt under forestillingen.

Jeg har set den flere gange bla. i London og jeg må sige at jeres udgave næsten kan måle sig med deres (bortset fra at der var flere store negere i London!!) Er ked af I ikke får lov til at spille den flere gange, for den ville kunne nydes af et bredt publikum.

Kathrine Skjoldelev   Gorgernes Gæstebog    18. maj 2005

*****

Fremragende!!!! Alle disse talentfulde mennesker har en stor fremtid foran sig!

Kenneth Kristensen    Gorgernes gæstebog   27. februar 2006