SANGE

 

Les Misérables

Musik af Claude-Michel Schönberg , Tekst af Alain Boublil

AT THE END OF THE DAY

CONFRONTATION

A HEART FULL OF LOVE

ON MY OWN

ONE DAY MORE

Den uden sammenligning største musicalsucces i nyere tid bygger på Victor Hugos klassiske litterære værk om straffefangen Jean Valjean, som efter flere års fangenskab forsøger at skabe en ny tilværelse for sig selv og sin plejedatter. Forfulgt gennem hele sit liv af ordensmagten, i skikkelse af Javert, følger vi Valjeans skæbneberetning fra straffekolonien hen over den franske studenterrevulotion til hans dødsleje. Kærlighedsdramaer, selvopofrelse og lidelser er at finde overalt, hvor Valjean går.
Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat

Musik af Andrew Lloyd Webber, Tekst af Tim Rice

JOSEPH’S COAT

POTHIPHAR

CLOSE EVERY DOOR

THOSE CA’ANAN DAYS

Baseret på den bibelske historie om Joseph og hans mangefarvede jakke, skabte Andrew Lloyd Webber denne forestilling. Josephs brødre sælger ham til slaveri i jalousi over deres fars favorisering og ikke mindst Josephs gave: den mangefarvede jakke. Gennem sin evne til at forudsige begivenhedernes gang, føres Joseph til Pharaoh, som hurtigt indsætter ham sin mest trofast rådsgiver. Fra sin plads på tronen, ser Joseph sit snit til udtænke en passende lærestreg til sine brødre og atter vende hjem til sin far.

Chess

Musik af Benny Andersson, Tekst af Björn Ulvaeus & Tim Rice

US VS. USSR

QUARTET

I KNOW HIM SO WELL

ANTHEM

Historien tager sit udgangspunkt i de mange skakmøder mellem stormagterne under den kolde krig. Russeren Anatolij udkæmper en storpolitisk og drabelig skakduel med amerikaneren Freddie. Det hele ændres da Anatolij forelsker sig i Freddies sekundant og elskerinde, den ungarske Florence. Kærligheden sættes dog på alvorlige prøver, da den pludselig synes at true Anatolijs karriere og samtidigt få både store politiske og menneskelige konsekvenser. En historie om kærligheden til et spil, til sit hjemland og mellem to mennesker, som må betale den største pris.

Atlantis

Musik af Peter Spies, Tekst af Thomas Høeg & Sune Svanekiær

STORMEN/PAGTEN

FRA FØRSTE SEKUND

ALLE ANDRE STEDER

KVINDETERZET

HIL ATLANTIS

Silvan forelsker sig i Prinsesse Adalena uden at være klar, hvilke katastrofale følger det vil få. Kong Atlas er nemlig alt andet end tilfreds med den unge bejlers fremfærd og da han drister sig til at kysse Adalena, landsforviser Atlas ham. Opstemt af vrede lokkes Silvan af den magtbegærlig Jabbadoor til at myrde Kong Atlas, men fortryder i sidste øjeblik. Jabbadoor må selv gøre det beskidte arbejde, men får placeret skylden på Silvan, som må flygte, Jabbadoor tager magten i landet, men kun for at blive straffet af guderne og Silvan i hæsblæsende finale, hvor Silvan endelig får sin Adalena og Atlantis styrter i grus.

Jekyll & Hyde

Musik af Frank Wildhorn, Tekst af Leslie Bricusse

FACADE

TAKE ME AS I AM

THIS IS THE MOMENT

TRANSFORMATION

ALIVE

Den ambitiøse videnskabsmand Dr. Jekyll arbejder intensivt på en eliksir, som kan skille det gode fra det onde. I sin desperation over den manglende forståelse og støtte fra det forskningens repræsentanter begynder han at bruge sig selv som forsøgsredskab – en umådelig fejltagelse. I takt med sin mentale nedbrydning udvikler Dr. Jekyll sit ondskabsfulde og morderiske alter ego Mr. Hyde. Ude af stand til selv at gribe ind, kan Dr. Jekyll følge med i hvordan han terroriserer, dræber og ødelægger alt omkring hvad enten det er kærlighed, venskab eller hans livsværk.

South Park, Bigger, Longer and Un-Cut

Tekst & Musik af Trey Parker, Matt Stone & Marc Shaiman

BLAME CANADA

KYLE’S MOM’S A BITCH

LA RESISTANCE

Filmudgaven af den populære og ikke spor politisk korrekte animationsserie om de fire venner Stan, Kyle, Cartman og Kenny i den lille bjergby. Drengenes store helte, de canadiske pruttevituoser Therrence & Phillip hitte med deres film “Asses of Fire”, men børnenes forældre mener at den lave toilethumor og det grove sprog, bringer de små fordærv. I et desperat forsøg på at få filmen forbudt for børn, leder Kyle’s mor an i anti-Canadiske demonstrationer, der i sidste ende fører til krig imellem USA og Canada. Tingene bliver ikke bedre da det viser sig at Satan, Mørkets Hersker ser dette som et snit til at overtage verdenherredømmet, sammen med sin elsker Saddam Hussein. Alt sammen fører det til død og ødelæggelse, en hær af børn i oprør og ikke mindst en buket af yderst oplagte musicalnumre.

RENT

Tekst & Musik af Jonathan Larsson

RENT

SANTA FE

TAKE ME OR LEAVE ME

WILL I

WHAT YOU OWN

CHRISTMAS BELLS

90‘ernes største rockmusical og fænomenet der ændrede muisicalteater. La Boheme opdateret til 90‘ernes New York hvor filmskaberen Mark og musikeren Roger går juleaften i møde, med frustrationer over deres kunstneriske integritet og manglen på penge til at betale huslejen. Deres udlejer og tidligere ven Benny der har giftet sig til penge, prøver at lokke dem til at stoppe en protest imod ham, fremført af Marks ekskæreste Maureen - en pige der fandt ud af at hun var lesbisk og droppede Mark til fordel for den rige Joanne. De to venner afslår og i selskab med en gammel ven computergeniet Collins og en helt ny ven transvestiten Angel gør de klar til at fejre jul på deres måde. Angel og Collins har samme aften faldet pladask for hinanden, da de finder ud af at de begge er HIV positive - ligesom Roger. Han har efter et længere stofmisbrug ikke forladt lejligheden i et halvt år, men opsøges af stripperen Mimi fra nabolejligheden, der prøver at lokke ham ud i verden. Ikke før Roger finder ud af at Mimi også er HIV positiv bløder han op, og han og Mimi slutter sig til Mark, Maureen, Joanne, Collins og Angel i en vild juleaften. Over de næste 525.600 minutter udfordres vennerne af jalousi, pengeproblemer og ikke mindst et dødsfald der truer med at rive hele vennegruppen fra hinanden.