Teatret Gorgerne er enormt stolte over at præsentere Danmarkspremieren på en af de sjoveste og mest succesfulde musicaloplevelser i det nye årtusinde. MONTY PYTHONS SPAMALOT - en vanvittig musical baseret på (eller nærmere rippet fra...) filmen “MONTY PYTHON AND THE HOLY GRAIL” .

Ambitiøst musiteater må siges at være når man giver sig i kast med en forestilling som ingen andre Danske teatret ville røre med en ildtang. På trods af SPAMALOT’s enorme succes, har ingen af de etablerede teatre turde kaste sig ud i, hvad der hovedsageligt er en engelsk forestilling og en forestilling hvis humor og unikke stil er umulig at oversætte. De var bange for at publikum ville blive væk. Hvis SPAMALOT skal virke, skal den opføres på Engelsk.

Hos Teatret Gorgerne er vi kun glade for udfordringen og hentede masser af inspiration fra andre britter, der har gjort det godt i Danmark - der iblandt The London Toast Theatre der står bag den populære Crazy Christmas Cabaret. Med tilladelse fra teaterforlaget blev SPAMALOT bearbejdet til det danske publikum og samlet som en rablende vanvittig tour-de-force af “sillyness”, overrendt af lettepåklædte dansepiger, dræberkaniner, lede franskmænd, folk der slår med fisk og riddere der siger “Ni!”.

Forestillingen er blevet hyldet af et enstemmigt publikum som årets sjoveste teateroplevelse.

 

Book & Tekst:

Eric Idle

Musik:

John Du Prez

Eric Idle

Instruktør:

Tom Aarup Larsen

Spilleperiode:

11.-14. & 17. - 20. november 2010

på Gladsaxe Teater.