*****

Søndag d. 25 maj havde vi bevæget os fra det solrige nordsjælland ind på det mørke Vesterbro for at overvære forestillingen "Du er god nok Søren Brun". Vi kendte forestillingen - men vi kendte ikke "Gorgerne" - det kom vi til !

Hvis man kan tale om en"AHA-oplevelse" så var dette en af de største vi har oplevet længe. Havde vi ikke vidst at "Gorgerne" var et amatør teater kompagni - havde vi ALDRIG gættet det.

Vi har gennem årene set´mange musical forestillinger både i Danmark og i udlandet, - men sjældent så vedkommende og helstøbt en forestilling som den´"Gorgerne" præsenterede os for denne søndag eftermiddag. Smukke sangstemmer, fed timeing, flot scenografi og en så´perfekt musik at vi til at begynde med troede det var et playback.

Vi siger "Gorgerne" MANGE tak for en flot musical oplevelse - og ønsker brændende at denne lille STORE forestilling må blive set af rigtigt mange publikummer - det fortjener den virkelig.

Bo, Annette & Camilla, Nivå Teater    Gorgernes gæstebog    27. maj 2008


REAKTIONER

 

MED PUBLIKUMS EGNE ORD

Vi elsker at få feedback på vores forestillinger og opfordrer altid publikum til at skrive deres uforbeholdne mening på hjemmesiden, Facebook eller ligende. Her er et lille udpluk af reaktionerne på “Du er god nok, Søren Brun”.

*****

Jeg MÅTTE bare se den forestilling, og det viste sig at blive en fantastisk forrygende aften. Valget af skuespillere var SÅ indlysende rigtigt ramt i plet, og de spillede så fremragende, med den humor, drilskhed, passion - og dybsindige udsagn, præcis som de 'rigtige' Radiser.

Jeg havde lyst til at fremhæve hver enkelt, men Nuser var alligevel den store overraskelse, og Tom Aarup Larsen gjorde det umulige. Hans mimik levendegjorde hundens tanker direkte ud til publikum.

Alt det væsentlige var med, i dette korte og enkle stykke, selv fuglene flagrede 'levende' rundt på scenen.

I bliver altså nødt til at sætte den forestilling op igen!

Godt, at jeg har det lille hefte, og kan kigge på jer ind imellem!

Ida Roswall    Gorgernes gæstebog    2. juni 2008

*****

Søren Brun er den dejligste lille hjertevarme forestilling jeg længe har set. Med et helt fantastisk cast der kunne formå at give de velkendte figurer fra barndommen liv og sjæl og tage os med i det forunderlige univers vi alle kender så godt.

En helstøbt forestilling jeg kunne se igen og igen uden at blive træt af den fine komik der kommer til stærkt udtryk i både tekst, mimik og spil. En forestilling der åbenlyst appelerer til brug af lattermuskler og smilebånd, men som også for os til at føle med de små Radiser når de bevæger ud i verden og oplever at livet ikke altid er lige nemt.

Jeg grinede, blev rørt og fællede vist nok også en lille tåre da de 6 dejlige karakterer til sidst fortæller os hvad lykken er for dem. Og lykken er da at se nogle lave noget så helstøbt og hjertevarmt og som formår at ramme publikum dybt.

Kathrine Skjoldelev    Gorgernes gæstebog    25. september 2008

*****

Det var bare en helt genial og fantastisk forestilling!

Jeg blev så stolt af at være med i en forening, der kan præstere en så professionel præstation

Reidun Christensen    Gorgernes Gæstebog   25.august 2008