****

“Jeg begav mig ind og se musicalen Urinetown på Portalen i Greve uden at have noget forhåndskendskab til Gorgerne og deres tidligere forestillinger. Som musicalkomponist tager jeg ofte rundt og lader mig inspirere af, hvad der er af kulturelle arrangementer og teater i hovedstadområdet og med en musicaltitel "Urinetown" var jeg bare nysgerrig efter at se hvad det var for noget snavs!!

Jeg blev meget positivt overrasket!!

Det var en stor glæde at opleve Gorgerne i aktion. Hold da k... hvor er de alle proffessionelle og dygtige og musicalen var i høj grad på højde med de musikforestillinger etablerede teatre i Kbh laver. Ja, faktisk bedre end flere forestillinger jeg har set!

Jeg troede jeg skulle ind og se "glade amatører" der lavede ungdoms-teater og var indstillet på at opleve Urinetown på disse præmisser. Men faktisk var det svært at se, at det var amatørteater jeg var til. Dejligt at opleve at det kan lade sig gøre at lave musicals på frivilligt og ulønnet basis og så alligevel levere en tip-top fantastisk forestilling.


Jeg håber mange vil betale de sølle 130 kr og gå ind og nyde Urinetown på Portalen. Det har Gorgerne fortjent”

Chris Skytte    Gorgernes gæstebog    18. september 2008


REAKTIONER

 

MED PUBLIKUMS EGNE ORD

Vi elsker at få feedback på vores forestillinger og opfordrer altid publikum til at skrive deres uforbeholdne mening på hjemmesiden, Facebook eller ligende. Her er et lille udpluk af reaktionerne på Urinetown.

“Fantastisk afsmittende glædeseffekt!

Kære Gorger!

Jeg så jeres forestilling "Urinetown", og jeg vil ikke sige så meget andet, end at det var en fuldstændig fantastisk oplevelse med dejlig meget talent væltende ud over scenekanten - tusind tak!

Mvh. Lene - et imponeret publikum”

Lene    Gorgernes gæstebog    4. oktober 2008

*****

Jamen - så skete det IGEN !!

Vi så forestillingen "Du er god nok Søren Brun" for nogle måneder siden - og fik lyst til at se OM det nu kunne passe at "Gorgerne" kunne lave SÅ professionelt teater een gang til , - det kunne de !

Vi sad og frydede os over at et "amatør-teater" kan producerer en forestilling af SÅ høj kvalitet.

Medrivende skuespil præstationer, iørefaldende sange, hæsblæsende dansenumre og FED musik - hvad kan man ønske sig mere.

Kære "Gorger" - endnu engang TUSIND tak for en herlig musical oplevelse. I har nu´fået to MEGA-fans.

Annette & Bo, Nivå Teater    Gorgernes gæstebog    22. september 2008

****

Urinetown er en befrielse!!!

En UR-historie om magt, penge og kærlighed i nye humoristiske klæder. Fabelagtig casting, styling og udemærket scenografi. Alligevel er det mest fascinerende den sprudlende entusiasme og menneskelige nerve som Gorgerne fylder både scenen, salen og aftenen med.

Grib chancen og glæd dig over, at der ER teater som forstillingen Urinetown.

Lailah Raswall    Gorgernes Gæstebogl    18. september 2008

*****

“Nu har jeg 2 gange haft den store fornøjelse at se og høre Gorgerne i aktion – først i Jekyll & Hyde og sidst i Urinetown. Begge forestillinger var en KÆMPE oplevelse, hvor både skuespil, musik og scenografi var helt i top! Super professionelt hele vejen igennem! Og netop derfor sad jeg og ærgrede mig, for hvorfor i alverden havde jeg ikke læst/set den mindste foromtale af eller anden reklame for forestillingerne i dagbladene, TV Lorry's omtaler eller andre medier?? Det er synd og skam, at ikke et større og bredere publikumsunderlag får mulighed for at høre og se Gorgerne i aktion, når I jo kvalitetsmæssigt sagtens kan konkurrere med de store musikforestillinger i København.

Måtte Gorgerne spille for fulde huse og med folk i kø for at få billetter næste gang, for det fortjener I!!”


Vibeke    Gorgernes gæstebog    22. september 2008

****

“LYST - tak skal I ha!

Det er en grund-fornøjelse at være sammen med spillere der VIL spille for publikum, et emsemble som er helt klar over den såkaldte Fjerde Væg, ( publikum ) og har lyst til at bryde den, for at være sammen med os i salen og underholde os. Det vil I og gjorde. Helt klar over at I ikke "var" rollen, men halløj på badehotellet, som ville fortælle en historie. Og det er altså svært; dans, drama, sang, teknik. Fløjt over plankeværket. Fremdrift. Gang I jer! Jeg har kun sjældent set så lyst-fremadrettet ensemble-performance, der ikke fortabte sig i sig selv, men vidste de skulle videre. Humor, glimt i øjet, selv-ironi. Og rørende øer. de kunne dog have været større, øerne, med sangen om kærlighed, om at turde tage den nye vej, at indse livets barskere side. Men det har noget med person-instruktion at gøre, midt i flowet, over kræver tid, at gå beyond klicheen med at se i øjnene og karrikeringen af "kærlighed". Dér nåede I ikke, så vi blev gennemrislede af Whitney Hustons længsels-skrig efter kærlighed. Men I var et kærligt, fremadrettet top-proff selskab, der fortalte så det cyklede og fik samordnet en forestilling med trin, sang og regi som det er meget svært at komme Jer efter. Tak!”

Jens Arenzen   Gorgernes gæstebog    28. september 2008