CHICAGO – verdens mest sexede og skarpe musical

5. nov. 2019

Teatret Gorgerne er stolte over at kunne præsentere en vaskeægte musicalklassiker: Chicago. En af verdens mest elegante, skarpe og sexede musicals, som det efter flere års arbejde er lykkedes os at få fingrene i – og helt ekstraordinært har vi fået lov til at lave en helt ny fortolkning af historien om Roxie, Velma and all that jazz.

Historien om mord, grådighed og berømmelse er om muligt endnu mere relevant i dag, end den var ved premieren i 1975. Roxie Hart ønsker sig mere end noget andet at blive berømt ligesom hendes idol, cabaretsangerinden Velma Kelly, der sidder inde for mord. Da Roxie myrder sin elsker i et rus af jalousi, ender hun også i fængsel med Velma, Mama Morton og de andre mordersker, og det er nu op til stjerneadvokaten Billy Flynn at få dem frikendt – og endnu vigtigere; ende på forsiden af alle Chicagos aviser.

Komponisterne John Kander og Fred Ebb er bagmændene bag “Cabaret” og “New York, New York”, og det var mesterinstruktøren og koreografen Bob Fosse, som stod for den oprindelige udgave. I det hele taget er Fosses særlige koreografiske stil næsten synonym med Chicago, og det bliver den også i Gorgernes version, men vi glæder os til at tilføje noget nyt og spændende, som ikke ligner den udgave, der har spillet de sidste 25 år, eller den Oscar-vindende film fra 2002 – nemlig et lille skud cirkus.

Med hits som “All That Jazz”, “Cell Block Tango” og “Mr. Cellofane” er der ingen tvivl om Chicagos position som en af jordens mest elskede musicals.

 

Få mere info om forestillingen her: