GORGERNE GÅR VIRALT – 10 år for sent

17. maj 2023

ET GAMMELT REKLAMESPOT FOR “THE FULL MONTY” BLEV PLUDSELIGT SUPER POPULÆRT PÅ YOU TUBE.

TEATRET GORGERNES PRODUKTION AF ”THE FULL MONTY – DET’ BARE MÆND” HAVDE PREMIERE I STÆREKASSEN 23. NOV. 2012.

Forestillingen – der er baseret på filmhittet af samme navn – omhandler seks helt almindelige fyre i en lille engelsk industriby, der mister deres arbejde og  beslutter sig for at prøve kræfter med en ny branche: Mandestrip. Og hvad har denne flok lidt for tykke, lidt for tynde, lidt for gamle mænd så at byde på, som pigerne i den lille by ikke allerede har set? De går hele vejen og smider ALT – en såkaldt “Full Monty”. 

For at promovere forestillingen lavede vi to videospots, som intet havde med selve forestillingen at gøre. Den første leger med idéen om, at spillerne slet ikke kan vente med at komme på scenen og vise deres talenter frem. Derfor dukker der stripmoves op – med varieret succes – i forskellige dagligdagssituationer; i supermarkedet, i metroen og på restaurant. Det hele foregår til Donna Summers megahit ”Hot Stuff” og under overskriften ”Undskyld, vi forstyrrer – men vi skal jo øve os”. 

Se videoen på YouTube her.

Videoen klarede sig godt tilbage i 2012 og blev set op imod 40.000 gange på YouTube. Forestillingen kom og gik – og dermed er den historie vel færdig?

Næh. Sagen er nemlig den, at videoen er blevet ved med at blive set – ja, faktisk af folk over hele verden, og især i slutningen af 2022 har tingene virkelig taget fart. På ganske få måneder – fra juli 2022 til maj 2023, er videoen blevet set mere end 160.000 gange af folk fra hele verden. Med op til ca. 3000 visninger om dagen, gik det fremad imod den magiske kvarte million. Men fra fra maj 2023 har tingene stilnet lidt af og i skrivende stund har videoen 241.000 views, men kravler stadig langsomt opad.

Om det var vores 15 minutters berømmelse eller om tingene pludseligt eksploderer endnu engang, må tiden vise.

Uanset hvad, kan vi konkludere, at kombinationen af humor, en fortælling i billeder frem for dialog og ikke mindst nøgne mandekroppe har udvidet Teatret Gorgernes internationale YouTube-fans betragteligt, og det syntes vi, er meget godt gået af en 10 år gammel reklamevideo. 

REAKTIONER FRA HELE VERDEN

Kommentarerne kommer fra bla. Usa, England, Spanien, Frankrig, Canada, Australien, Polen, Brasilien, Rusland, Grækenland, Spanien, Sydafrika, Portugal, Tyskland, Norge, Mexico, Japan og så naturligvis Danmark

Now that was funny as hell.

Can’t stop laughing.🤣🤣🤣🤣

Awesome!!!!! Loved this 🤘

Love the movie, the soundtrack and this video!!

Eccezionale.

We applaud your imagination.

👏👏👏👏

Super ! Come to Belgium pls 🙂

Geweldig.                                         

Thank you, this was great

Was having shit day

i needed that. bless 

Absolutely love this 👍👍

Great for a good mood in the morning! Thank you!

Bawhahahaha😂😂😂….

SÅDAN BLEV VIDEOEN TIL

Videoerne er produceret af Tom Aarup Larsen på det overdådige budget af 0 kr. Den er optaget over to september aftener i København med tilladelse fra Metroselskabet, Super Brugsen på Frederiksberg og restauranten Spiseri.

Alle de medvirkende – det propfulde metrotog undtaget – er en del af Teatret Gorgerne, selv om det kun er få af dem, der medvirkede i The Full Monty. Til gengæld er både instruktørassistenten og produktionslederen at finde i videoen. 

Se mere om tilblivelsen i videoen.

KGS. NYTORV BLIVER ALDRIG DET SAMME.

I 2012 producerede vi også et andet videospot til “The Full Monty” med samme koncept. Denne gang gik det ud over de klassiske kunstarter som ballet, og opera der typisk huserede på Det Kgl Teater – lige ved siden af Stærekassen. Videoen har aldrig opnået samme popularitet som den første video – måske fordi den i højere grad bruger det danske sprog  – men vi holder stadig af den.

Se den her.

“UNDSKYLD VI FORSTYRRER”

Manuskript, fotografi, redigering & instruktion:

Tom Aarup Larsen

Assistance & stillfotos:

Lars Lind Poulsen

Medvirkende:

Emil Schneider, Camilla Brylle Villaume, Niklas Dietz, Benjamin Sitrit, Mikkel Mikkelsen, Patrick Gøtterup, Rikke Osvang Aarup, Lars Lind Poulsen, Anette Villaume, Karina Bech, Morten Christensen, Camilla Schrøder, Lissy Larsen

“GØR JER KLAR”

Manuskript, fotografi, redigering & instruktion:

Tom Aarup Larsen

Assistance:

Camilla Schrøder

Medvirkende:

Adam Villaume, Morten Christensen, Kasper Hartwich, Rie Simonsen, David Lakshøj Hansen, Lissy Larsen, Marie-Louise Møller Lange, Ditte Corneliussen, Jane Funch Kofoed, Camilla Schrøder, Rikke Osvang Aarup

Tak til

Mikkel Brøndum, Anne Frederiksen, Metroselskabet, SuperBrugsen på Finsensvej, Restaurant SPISERI, Ditte Meisler, Kulturhuset Kilden. Produktionshøjskolen i Brøndby

“Hot Stuff”

Tekst og musik af Pete Belotte, Harold Faltermeyer & Keith Forsey

Fremført af Donna Summer

Alle rettigheder til “Hot Stuff” tilhører UMG (on behalf of Body By Jake); BMI – Broadcast Music Inc., Reservoir Media (Publishing), PEDL, Kobalt Music Publishing, LatinAutor – Warner Chappell, Reel Muzik Werks, LLC, LatinAutorPerf, Warner Chappell, CMRRA, ASCAP, LatinAutor, Muserk Rights Management, and 14 Music Rights Societies