Teatret Gorgernes Intimkoncert er tilbage!

 “Outcasts” er koncerten hvor vi hylder de anderledes og udsatte igennem musicalhistorien! Det er ofte de mennesker, der tænker eller opfattes som anderledes, der skaber den gode historie. Det er dem med store drømme og ønsker og som strider imod deres omgivelser, vi ender med at holde med og spejler os selv i.

Det betyder bl.a. sange fra MulanThe Addams Family, Shrek – the musical, Dear Evan Hansen, Hadestown og Disney-hittet The Hunchback of Notré Dame.

Vores Intimkoncerter er blevet et af årets helt store tilløbsstykker. Her bliver publikum præsenteret for en buket af det bedste, som musicalgenren har at byde på, barberet ned til det allermest essentielle – musikken og den enorme alsidighed hos Gorgernes performere. Der er et begrænset antal billetter og der er altid rift om pladserne.

INTIMKONCERT 2023

 

25. Februar kl. 19.30

26. Februar kl. 15.00

Kulturhuset Kilden

Nygårds Plads 31

2605 Brøndby

Billetpris 120,-

MEDVIRKENDE

Louise Eriksen, Mathias Lakshøj-Hansen, Celine Højbjerg Jacobsen, Camilla Brylle Villaume, Mette Nyboe Bonde, Emil Kristensen, Tom Aarup Larsen, Rikke Osvang Aarup, Jonathan Maltesen, David Lakshøj-Hansen, Esben Frank, David Jakobsen,  Anna Christine Bauer, Michelle Svorin Funk, Simon Falk, Birka Christensen, Nina Kragh, Sara Sønderskov Larsen, Steven Bøttger, Caroline Augustine, m. fl.

NYTTIG VIDEN

Koncerten varer ca. 2 timer inkl. pause og der kan købes øl, vand og vin i baren både før, under og efter koncerten.

Dørerne åbner 20 minutter før og der er unummererede pladser.

Kulturhuset Kilden ligger 3 minutters gang fra Brøndbyøster Station og der er parkeringsmuligheder i området.

Hvem bedre til at fortælle om Intimkoncerten end Gorgerne selv?

Vi inviterer til alletiders musicaloplevelse med en masse fantastisk musik du sikkert ikke kender i forvejen.  Det er faktisk vores helt store passion.
Se med i vores videospot – og lær mere.
Foto & Klip: Tom Aarup Larsen

Tag et kig på vores tidligere Intimkoncerter

Siden 2011 har Teatret Gorgerne produceret koncerter der skruer helt ned for scenografi, blikende lamper og kæmpe orkester. Idéen er præsentere publikum for en masse godt materiale – gerne som det danske teaterpublikum ikke kender til – og at komme helt tæt på den musikalske historiefortælling. 

Det er blevet en stor succes igennem årerne og vi glæder os til at vende tilbage til Intimkoncerterne efter 2 års coronapause.