INTIMKONCERT 2024 “ABOUT TIME”

26. feb 2024

TAK FOR NOGLE DEJLIGE INTIMKONCERTER.

“About Time” blev alt det vores intimkoncerter skal være, ikke mindst takket være et helt forrygende publikum der er åbne for nye, nørdede og alsidige musicals. Det er og bliver vores hyggeligste tradition at invitere jer ind i vores prøvesal.

”About Time” var en koncert, der inviterede os på en rejse gennem en masse sange, der udforsker og fortolker begrebet “tid” på en alsidig og tankevækkende måde. Om den virker langsom eller går for hurtigt – om tiden er kommet eller om den er løbet fra os og hvor mang tid varer et øjeblik egentlig?

Vi dykkede ned i en række sange fra nye og gamle musicals bl.a. HamiltonCabaretWickedAvenue QAnastasia, Den eneste ene og ikke mindst The Rocky Horror Show, som lukkede koncerten med et brag,

Tror du os ikke, så se det lille videoklip.

ET KIG BAG OM.

Intimkoncerterne er et af Gorgernes helt store tilløbsstykker. Her bliver publikum præsenteret for en buket af det bedste fra musicalgenren barberet ned til det allermest essentielle; musikken og den enorme alsidighed hos Gorgernes performere.

Vi finder stor stolthed i at vælge sjove, anderledes og nørdede musicals og præsenterer dem for publikum og heldigvis er publikum også med på at de ikke er alle de kendte musicaltravere vi skal igennem. Det bliver til en stor fælles oplevelse med en masse talentfulde mennesker der gør det de er bedst til.

Hør selv de medvirkende fortælle om det i klippet.

Videoindslag af Tom Aarup Larsen