INTIMKONCERT

2024 - ABOUT TIME

En rejse igennem – og på tværs af  – tid. Fra årene der styrter afsted, til øjebikke der varer for evigt.

Vi dykkede ned i forestillinger som bl.a. Hamilton, Beetlejuice, Dogfight, Avenue Q, In the heights, Wonderland, Anastasia og The Rocky Horror Show

Fotos af Jamie Habekost

2023 - OUTCASTS

Et kig på udskudene, undermålerne og alle de andre karakterer der føler sig udenfor i musicals. Det er typisk også de karakterer der udvikler sig mest og har de bedste sange.

Vi krængede sjælen ud i sange fra bl.a. Dear Evan Hansen, Mean Girls, Next to Normal og Company samt HadestownThe Addams Family og Disneyklassikere som Mulan og Klokkeren fra Notrè Dame.

Fotos af Lars Lind Poulsen

2020 - MY FAVORITE THINGS

Et møde i Anonyme Musicalafhængige udarter sig til en hitparade af det, vi allerbedst kan lide ved musicals.

Fra store optrin i The Greatest Showman og Les Misérables til den mindste klagesang i Ghost. Fra skøre Avenue Q til alvorlige Titanic og fra jukeboxmusicals som Moulin Rouge og Footloose til originaler som Dear Evan Hansen og Urinetown.

 Fotos af Lars Lind Poulsen

2019 - IT TAKES TWO

Et hudløst ærligt indblik i parforholdets alsidige verden. Koncerten IT TAKES TWO leger med alle aspekter af ham og hende fra den spæde forelskelse, problemer, ægteskab, børn, lyst, break-ups og make-ups. Det hele bliver genfortolket i sange fra så forskellige musicals som Mamma Mia, The Little Mermaid, Avenue Q, Rock of Ages, Tick Tick Boom, Grease, Heathers, The Lion King og mange flere.

 Fotos af Lars Lind Poulsen

2018 - SIDEKICKS

En hyldest til dem, der ikke står forrest på scenen – birollerne, de komiske indslag, skurkene og håndlangerne.

Det hele er samlet over overskriften “Sidekicks”. Vi erklærer hovedroller forbudt med en række sange fra så forskellige forestillinger som Evita, The Sound of Music, Disney’s Tarzan, Grease, Monty Python’s Spamalot, Beauty and the Beast, Waitress – the musical, Sister Act og Broadway-fænomenet Hamilton samt mange flere.

 Fotos af Lars Lind Poulsen

2017 - 20

Teatret Gorgerne fejrer 20-årsjubilæum, hvilket betyder en nostalgisk tur ned ad memory lane. 20 forskellige forestillinger er det blevet til gennem Gorgernes levetid, og årets musicalkoncerter byder på en fantastisk varieret palet af musicalnumre. Sangene er fra så forskellige forestillinger som Grease, Jesus Christ Superstar og Chess – men også fra de mindre kendte forestillinger som Urinetown, Du er god nok, Søren Brun og The Drowsy Chaperone, som Gorgerne har været med til at sætte på det danske musicalske landkort.

Fotos af Jacob Christian Hansen

2016 - ANIMATION

Så er der tegnefilm! Animationsgenren har mere end nogen anden filmform holdt musicalfanen højt – også i de perioder, hvor genren ikke være populær. Derfor dukker Gorgerne ned i det enorme repertoire fra Disney, Dreamworks, Warner Bros. og mange andre – og det betyder sange fra The Prince of Egypt, The Little Mermaid, Hercules, Frozen og  et længere uddrag af  The Nightmare Before Christmas. Vi byder også på en helt fortryllende rejse gennem alle serieintroerne i Disney Sjov.

En fantastisk, fjollet og farverig aften.

Fotos af Eva Winkel

2015 - SANGE FRA LIVET

Fra vugge til grav. En fejring af livet med en samling sange, der beskriver et helt livsforløb i kronologisk rækkefølge. Børnelærdommen, uskylden, den første forelskelse, at blive pludseligt voksen, ægteskab, at blive forældre, livets efterår og selvfølgelig det sidste farvel.

Sangene kommer fra en lang række forestillinger som Løvernes Konge, Annie, Spring Awakening, We Will Rock You, Tick, Tick, Boom, Matilda, Miss Saigon, Grease og I Love You, You’re Perfect, Now Change samt mange flere.

 Fotos af Lars Lind Poulsen

2014 - PIGERNE MOD DRENGENE

En fejring af den evige kamp imellem kønnene, både sammen og hver for sig.

I nogle af de stærkeste mand- og kvindesange får vi en gang for alle afgjort, hvem der skal stå forrest på scenen; bliver det flødebolletenorerne, powerbelterne, ølbasserne, showgirls’ene eller forsmåede førsteelskere?

Sangene kommer bl.a. fra Chicago, Miss Saigon, CompanyLast 5 Years, The Witches of EastwickPersonals, Once, The Wild PartyWest Side Story, Tick, Tick Boom og Hairspray.

 Fotos af Lars Lind Poulsen 

2013 - THE AUDITION

En audition – den skrækindjagende forhindring for enhver musicalperformer, der ønsker at udleve sine drømme på scenen. Stedet hvor der skal samarbejdes og skabes synergi, samtidig med at alle konkurrerer om de samme pladser på scenen. En slags musical-Fluernes Herre.

Det kreative team har bundet en buket af de allermest brugte – og til tider slidte – auditionsange samt alle de skønne numre, der handler om teaterverdenen, bl.a. fra Wicked, A Chorus Line, FolliesLast 5 Years , Aida og Les Misérables.

 Fotos af Lars Lind Poulsen

2012 - KÆRLIGHED

En koncert der  – efter det gik op for os at alle sangene vi havde valgt havde den samme ting som omdrejningspunkt – fejrer kærligheden i sin bredest tænkelige ramme – til hinanden, til sig selv eller til fædrelandet.

Fortalt med kendte sange fra bl.a. Les Misérables, Sweeney, Todd, RentWe Will Rock You, Chess, The Lion King og ikke mindst Jesus Christ Superstar.

Men introducerer selvfølgelig også publikum for de mindre kendte musicals, som er Gorgernes helt store passion. Det er med værker som Assassins, Spring Awakening og Songs For A New World.

 Fotos af Lars Lind Poulsen

2011 - DEN FØRSTE

Den første koncert hvor alt blev barberet ned til det allermest essentielle – musikken og det enorme repertoire, som musicalgenren byder på. Her kunne man komme helt tæt på teatrets dygtige sangere, da Gorgerne invitererde indenfor i deres prøvesal.

Sangene er en buket at de allerbedste sange fra Teatret Gorgernes lange historie, hvilket inkluderer sange fra Chess, Rent, Jesus Christ Superstar, Atlantis, samt hits fra Disney’s Aladdin, Wicked, My Fair Lady og en medley af Kander & Ebb’s værker.

Fotos af Katarina Honoré