JESUS CHRIST SUPERSTAR – Turné med DUO

26. sep. 2020

2020’s højdepunkt for Teatret Gorgerne er uden tvivl JESUS CHRIST SUPERSTAR med Danmarks Underholdningsorkester. Under ledelse af vores gamle kapelmester, der nu er direktør for Underholdningsorkesteret, Andreas Vetö, tager vi på Danmarksturne med fejringen af 50-årsjubilæet for Webber og Rices fantastiske rockopera.

Gorgerne er efterhånden Danmarksmestre i JESUS CHRIST SUPERSTAR

Det kommer ikke som den store overraskelse, at valget faldt på Teatret Gorgerne til at varetage koret og de mange solistindstik, der er i værket. Dette bliver vores tredje opsætning på en stor scene – senest i Tivolis Koncertsal -, men siden da har JCS-kirkekoncerter været en fast del af Gorgernes repertoire, og mange påskedage er gået med at fremføre dette skønne værk. Vi har værket, i al beskedenhed, på rygraden.

Alligevel bliver dette en helt ny og fantastisk oplevelse. Dels fordi vi er omgivet at professionelle solister, der tæller bl.a. Erann DD, Christoffer Brodersen, Bjørn Fjæstad, Falluhla, Martin Brygman, Allan Mortensen og den internationale musicalstjerne Cavin Cornwall, og dels fordi turnéen starter og afrundes på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Det er et lille mirakel, at dette kunne lade sig gøre i et år, der er præget af aflysning efter aflysning. Han kan noget, ham Jesus.