SØNDAG D. 11. DECEMBER 2022, KL. 13.OO

KULTURHUSET KILDEN

GARANTI FOR JULESTEMNING

Når råkulden trænger ind i november og december, og juletrængslerne står for døren, rammes mange af julestress og akut mangel på den gode julestemning – og det er ikke blevet lettere i år. Det er Teatret Gorgernes Julekor kommet for at lave om på!

Danmarks mest ambitiøse frivillige teater inviterer til en særlig musikalsk oplevelse. I årevis har Gorgerne været leverings dygtige af en god portion julestemning med en blanding af klassiske danske julesalmer, smukke engelske Christmas carols og svingende julehits  – og sidste koncert i Kilden var ingen udtagelse. Til december gentager vi succesen. Vi har skruet ned for det store lysshow og kæmpe orkester og præsenterer julens klange i sin reneste form.

Vi garanterer at sende alle ud i decemberkulden med julestemningen intakt.

Teatret Gorgernes Julekoncert

Kulturhuset Kilden, Nygårdplads 31, 2605 Brøndby

Søndag den 11. december 2022 kl. 13.00

Pris 120 kr.

MEDVIRKENDE

Karina Bech, Camilla Brylle Villaume, Mette Nyboe Bonde, Emil Kristensen, Tom Aarup Larsen, Rikke Osvang Aarup, Jonathan Maltesen, David Lakshøj-Hansen, Esben Frank, David Jakobsen, Vitus Hansen, Maria Vetö, Helena Helberg, Anna Christine Bauer, Simon Falk, Louise Eriksen, Dina Fie Lorentzen, Carsten Anderson, m. fl.

NYTTIG VIDEN

Koncerten varer ca. 2 timer inkl. pause og der kan købes æbleskiver, øl, vand og andre julegodter i baren både før, under og efter koncerten.

Dørerne åbner 20 minutter før og der er unummererede pladser.

Kulturhuset Kilden ligger 3 minutters gang fra Brøndbyøster Station og der er udemærkede parkeringsmuligheder i området.

Dette er Teatret Gorgernes eneste indendørskoncert i år og vi glæder os til at generobre julen, efter 2 år med coronanedlukninger i december.