JULEKOR

GORGERNES JULEKOR: RØDHUERNE

Garanti for julestemning

Teatret Gorgernes Julekor har i mere end 20 år spredt julestemning på Københavnske gader og stræder i en række traditionsrige gadekoncerter. Med et kæmpe repertoire af julesalmer, engelske carols og rytmiske højtidsslagere er det humørfyldte kor med de røde huer altid det store tilløbsstykke blandt de julehandlende, og de mange timers a cappella-sang har, efter begejstrede udsagn fra publikum, været med til at redde julen for mere end et par stykker i en stresset december måned. Det er vores mest hyggelige tradition.

 

GADEKONCERTER PÅ STRØGET I KØBENHAVN

Her disker vi op med alt vi har af a capella-numre og julefjollerier, midt i juletravlheden, til glæde for de juleglade publikummer – som har talt alle fra Thomas Hartmann til Prins Henrik.

Men tag ikke vores ord for det. Herunder kan du få en smag på stemningen i december 2023 og hører nogle af de begejstrede kommentarer.

JULEKONCERTER

I flere år har teatret budt publikum ind i vores prøvesal i Kulturhuset Kilden i Brøndby til en anderledes musikalsk juleoplevelse. Udover det fast julerepertoire dykker Gorgerne ned i julekalendre, musicals og julefilm for at byde på en masse musikalsk historiefortælling – og bryde lidt med de sange man godt kan nå at blive træt af, inden juleaften. Det kan f.eks. være sange fra Tinka, Disney og The Nightmare before Christmas.

 

BOOKING

Julekoret optræder gerne til arrangementer, julefrokoster og gadekoncerter, hvor man kunne have brug for et ”pop-up” a cappella-kor med masser af humør. Skriv til info@gorgerne.dk for at høre mere og få et godt tilbud.