KONCERTER

GORGERNES JULEKOR: RØDHUERNE

Her er der garanti for julestemning!

Teatret Gorgernes julekor har i mere end 20 år spredt stemning på Københavnske gader og stræder i en række traditionsrige gadekoncerter.

Med et kæmpe repertoire af julesalmer, engelske carols og rytmiske højtidsslagere er det humørfyldte kor med de røde huer altid det store tilløbsstykke blandt de julehandlende, og de mange timers a cappellasang har, efter begejstrede udsagn fra publikum, været med til at redde julen for mere end et par stykker i en stresset december måned. Det er vores mest hyggelige tradition.

Vi har også haft stor succes med at fremføre julekoncerterne som indendørs koncert med solister og liveorkester.

BOOKING

Julekoret kan bookes til arrangementer, hvor man kunne have brug for et ”pop-up” a cappellakor med masser af humør. Vi har bl.a. sunget til firmaarrangementer og spredt juleglæde i butikker og på plejehjem.

Skriv til info@gorgerne.dk for at høre mere.

TEATRET GORGERNES INTIMKONCERTER

Vores Intimkoncerter er blevet et af årets helt store tilløbsstykker. Her bliver publikum præsenteret for en buket af det bedste, som musicalgenren har at byde på, barberet ned til det allermest essentielle – musikken og den enorme alsidighed hos Gorgernes performere.

Det hele er semiakustisk og (næsten) uden blinkende lamper – og vigtigst: Publikum kommer helt tæt på sangerne. Gang på gang er det en fascinerende og meget nærværende musikalsk oplevelse, og der er altid rift om de begrænsede pladser.

Under et tema forsøger vi altid at forsyne publikum med musicalmusik, de kender og elsker, men vi sætter også en ære i at præsentere ukendte perler fra forestillinger, de færreste har hørt om.

BOOKING

Du kan booke Teatret Gorgernes showkor til arrangementer som f.eks. firmafesten, konfirmationen, havefesten eller noget helt fjerde. Sammensæt din egen musicalkoncert, eller lad os vælge fra vores enorme repertoire. Har du ønsker til noget bestemt, er du velkommen til at bestille det.

Skriv til info@gorgerne.dk for at høre mere.

JESUS CHRIST SUPERSTAR - ROYAL ARENA

I september 2021 genindtog Teatret Gorgerne scenen i Danmarks Underholdningsorkesters produktion af Jesus Christ Superstars jubilæumskoncert – og det var ikke på en hvilken som helst scene.

Sammen med solister som Christoffer Brodersen, Fallullah, Bjørn Fjæstad, Martin Brygmann – og ikke mindst de to internationale stjerner Cavin Cornwall og Ricardo Afonso – rockede vi den legendariske rockopera i den enorme Royal Arena foran mere end 6.000 begejstrede publikummer. Det var en kæmpe forløsning endelig at kunne spille for fulde sale igen og indfri noget at det potentiale, der forsvandt i coronarestriktioner på tournéen sidste efterår.

Vi siger tak for en stor oplevelse og ser frem til at samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester igen i fremtiden.

JCS - 50-ÅRS JUBILÆUMSKONCERT med DUO

Teatret Gorgerne er efterhånden Danmarksmestre i Jesus Christ Superstar, og det var belejligt, da Danmarks Underholdningsorkester under ledelse af vores tidligere kapelmester Andreas Vetö fejrede den legendariske rock-operas 50-årsjubilæum på scener rundt omkring i landet og hyrede Gorgerne til soloindstik og kor.

Sammen med en perlerække velsyngende stjernesolister, der talte Erann DD, Christoffer Brodersen, Fallulah, Bjørn Fjæstad, Allan Mortensen, Martin Brygman og West End-veteranen Cavin Cornwall leverede Gorgerne en værdig fejring af Webber og Rices klassiker.

For Gorgerne var højdepunktet i 2020 at spille forestillingen, både på Odeon i Odense og på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

GORGERNE ELSKER ANDREW LLOYD WEBBER

Han er ikke til at komme udenom. Andrew Lloyd Webber har domineret musicalscenen de sidste 50 år med en stribe megasucceser, der både har toppet hitlisterne og været med til definere, hvordan en musical skal se ud i dag. Gorgerne dykkede ned i det enorme repertoire som The Phantom of the Opera, Jesus Christ Superstar, Evita, Cats og Sunset Boulevard, men naturligvis også hans mere ukendte musicals som Whistle Down the Wind, By Jeeves, The Beautiful Game og hans nyeste Cinderella. 

Vi inviterede til en aften spækket med fantastisk musik i Webbers musikalske univers fremført af Teatret Gorgernes dygtige ensemble og 11-personers live band.

JESUS CHRIST SUPERSTAR - KIRKEKONCERTER

I en årrække har Teatret Gorgerne opført Andrew Lloyd Webber og Tim Rices legendariske rockmusical om de sidste dage i Jesu liv i en rå koncertudgave fremført i danske kirker i påskedagene.

Denne helt unikke oplevelse bliver bragt til live af et stort ensemble med super talentfulde solister og et stærkt pulserende rockorkester, og det har gang på gang blæst taget af landets flotte kirkerum og bl.a. fungeret som konfirmationsforberedelse for en stribe unge konfirmander.

Koncerten har bl.a. spillet for fulde huse i Kristkirken på Vesterbro, Brøndby Strand Kirke, Islev Kirke, Timoteuskirken i Valby og Købnerkirken på Amager.

BOOKING

Teatret Gorgernes kan bookes til at synge Jesus Christ Superstar til dit arrangement. Koncerten fremføres på engelsk.

Skriv til info@gorgerne.dk for at høre mere

 

 

PROMENADEKONCERTER I TIVOLI

I 2015 indledte Teatret Gorgerne et samarbejde med Tivolis fantastiske Promenadeorkester om at bringe musicalgodbider ind i den gamle have.

Første gang var til koncerten ALLETIDERS MUSICAL på Plænen i Tivoli, hvor vi diskede op med noget af det bedste og mest populære fra Gorgernes forestillinger og en lang række andre hits fra bl.a. Phantom af the Opera, RENT, Jekyll & Hyde og ikke mindst Chess.

I september bandt vi den smukkeste sløjfe på årets koncerter i Tivoli, da det populære orkester rykkede indendørs i Tivolis Koncertsal og præsenterede et sandt overflødighedshorn af de fedeste, lækreste og saftigste uddrag af operaer og musicals til promenadekoncerterne. City Singlerne, De tre Tenorer samt Teatret Gorgerne lukkede sæsonen i Tivoli med pomp og pragt.