Tak for en vidunderlig INTIMKONCERT “OUTCASTS”

1. mar 2023

TUSIND TAK til alle der lagde vejen forbi til vores intimkoncerter i selskab med de mange skønne “Outcasts” i weekenden. Vi er stadig helt høje på energi over oplevelsen og især den varme respons vi fik fra jer i publikum!
Det var et festfyrværkeri af lækre vokaler og korstemmer til Outcast. Jeg har sjældent nydt en “koncert” så meget. I var i stand til at tage mig SÅ meget ind i de forskellige musicaluniverser som man bare kan ønske sig. Lyden, lyset, koreografi, og jeres ( vi kan ikke lade vær med at performe ) og optræde-gen. Det var virkeligt sjovt og intimt.
Jeg glæder mig til jeres april koncert.
Eric

Gorgernes Facebookprofil

I er bare så dygtige allesammen🤩 Stevens dans rørte mig dybt💖
Elise Osvang

Gorgernes Facebookprofil

Smukke stemmer, skønne sange, krydret med lidt humor, så fås det ikke bedre. 🫶Tusind tak for en dejlig oplevelse, hvor alle kunne vise deres talenter. 🤗 I er pisse go’e 💪
Tine Maltesen Petersen

Gorgernes Facebookprofil

Jeg var også totalt slået bagover af Stevens dans – han fortjente virkeligt den solo-applaus, som han fik 😃 – Mathias for sin indlevelse var også sublim – OG, jeg har altid elsket jeres intimkoncerter, man kan virkelig mærke, at I alle brænder for det, som I gør… Vi kommer igen ❤
Jette Bjerre

Gorgernes Facebookprofil

Mit højdepunkt var klart jeres Klokkeren-medley. Magisk, smukt og rørende. Store stemmer og fed energi! 👏
Niclas GR

Gorgernes Facebookprofil

I var så gode, og jeg var helt i svime over jeres Hadestown numre!
Sif Vorre Mandøe

Gorgernes Facebookprofil

Vores husfotograf Lars Lind Poulsen var på pletten i weekenden og du kan fange glimt fra intimkoncerten. herunder. Desuden har vi samlet en buket af kommentarer fra dem der oplevede koncerten i Kilden. Vi takker for de mange positive beskeder og glæder os til at næste koncert “Gorgerne elsker Andrew Lloyd Webber” den 14. og 15. april.