9 TO 5 – THE MUSICAL – Rabat til de hurtige

17. apr 2023

Teatret Gorgernes næste forestilling bliver 9 to 5 – The Musical af legendariske Dolly Parton.

En hæsblæsende komisk tur igennem 70’ernes kontorlandskab, hvor de tre veninder Violet, Judy og Doralee gør op med deres chauvinistiske chef – og viser ham, hvem der i virkeligheden er boss. Med musik af Dolly selv – og med megaørehængeren ”9 to 5” som musikalsk grundsten – er der lagt op til en uforglemmelig aften i teatret.  

MANGE PENGE AT SPARE.

Netop nu kan du spare 25 % af billetprisen ved at købe i god tid. I resten af april er der nemlig EARLY BIRD RABAT ved køb af alle typer billetter. Det er første gang, Gorgerne forsøger sig med sådan en rabatordning, men der er en rigtig god grund:  

Som frivilligt teater lever vi livet på kanten, og det er altid med vores eksistens som indsats, at vi kaster os ud i en ny forestilling,” forklarer formanden for Teatret Gorgerne, Tom Aarup Larsen. ”Vi modtager ingen fast støtte. Hele organisationen er baseret på frivillige kræfter og folks hjerteblod, men det betyder også, at vi er utroligt sårbare økonomisk  særligt hvis publikum venter til sidste øjeblik, før de beslutter sig for, om de vil se forestillingen og køber en billet. Det kræver is i maven at gå ind i den sidste periode før premieren, hvis man ikke ved, om man er købt eller solgt  og sådan har det været i årevis,” fortæller han.

I år har vi taget flere initiativer for at kunne have ro i maven til november, og det største er, at vi giver 25 % rabat på alle købte billetter de første 14 dage. Det gælder alle billettyper. Vi håber, at det giver folk incitament til at købe deres billet tidligt og på den måde give os en vished om, at der er økonomisk hold i projektet, når vi nærmer os forestillingen til november. Vi giver altså en stor rabat nu til dem, der er tidligt ude, i stedet for smårabatter senere i forløbet,” lyder det fra formanden.  

TIL DE UNGE

Et andet initiativ, som jeg er mægtig stolt af,” fortæller Tom, ”er, at vi har indført en C-billet til de billigste pladser. Vi vil så gerne give vores kærlighed til musicals videre til den næste generation, men ved godt, at det kan være svært for nogen  især unge  at smide flere hundrede kroner efter en teaterbillet. En C-billet koster 180 kroner og giver adgang til de bagerste pladser med mulighed for at sætte sig på en anden ledig plads, hvis der er det i salen. Vi håber, det kan lokke flere unge mennesker en tur i teatret,” slutter Tom.   

9 to 5 – The Musical spiller 7.-11. november 2023 i Galaksen i Værløse.