Teatret Gorgernes Intimkoncert er tilbage!

”About Time” er en koncert, der inviterer os på en rejse gennem en masse sange, der udforsker og fortolker begrebet “tid” på en alsidig og tankevækkende måde. Om den virker langsom eller går for hurtigt – om tiden er kommet eller om den er løbet fra os og hvor mang tid varer et øjeblik egentlig?

Vi dykker ned i en række sange fra nye og gamle musicals bl.a. HamiltonCabaretWickedAvenue QAnastasia, Den eneste ene og The Rocky Horror Show

Intimkoncerterne er et af Gorgernes helt store tilløbsstykker. Her bliver publikum præsenteret for en buket af det bedste fra musicalgenren barberet ned til det allermest essentielle; musikken og den enorme alsidighed hos Gorgernes performere. Vent ikke for længe med billetkøb – der er altid rift om pladserne.

INTIMKONCERT 2024

Fredag d. 23. Februar kl. 19.30

Lørdag d. 24. Februar kl. 15.00

Kulturhuset Kilden

Nygårds Plads 31

2605 Brøndby

Billetpris 120,-

MEDVIRKENDE

Julie Lund, Mathias Lakshøj-Hansen, Celine Højbjerg Jacobsen, Benjamin Sitrit, Camilla Brylle Villaume, Mette Nyboe Bonde, Emil Kristensen, Tom Aarup Larsen, Rikke Osvang Aarup, Jonathan Maltesen, David Lakshøj-Hansen, Esben Frank, David Jakobsen, Nina Kragh, Sara Sønderskov Larsen,  Caroline Augustine, Tilde Harild Gaardboe, Louise Marie Falk, Sarah Jönsson, Katrine Ahle Warming Nielsen, Christof Gleie, Nanna Højholt, Ida Louise Kvist Jensen, Nicolai Munksgaard Schmidt, Julie Withander, Henriette Thuren Dall, Maria Kinnerup m. fl.

NYTTIG VIDEN

Koncerten varer ca. 2 timer inkl. pause og der kan købes øl, vand og vin i baren både før, under og efter koncerten.

Dørerne åbner 20 minutter før og der er unummererede pladser.

Kulturhuset Kilden ligger 3 minutters gang fra Brøndbyøster Station og der er parkeringsmuligheder i området.

Tag et kig på vores tidligere Intimkoncerter

Siden 2011 har Teatret Gorgerne produceret koncerter der skruer helt ned for scenografi, blikende lamper og kæmpe orkester. Idéen er præsentere publikum for en masse godt materiale – gerne som det danske teaterpublikum ikke kender til – og at komme helt tæt på den musikalske historiefortælling. 

Det er blevet en stor succes igennem årerne og vi glæder os til at vende tilbage til Intimkoncerterne efter 2 års coronapause.